Nieuwe collega's

Jordy Mol, André Schrijvers en Christina Katuin zijn de nieuwe aanwinsten bij AM Assuradeuren.

Nieuws
Datum: 31-03-2021

André Schrijvers is onze nieuwe collega op de zakelijke acceptatieafdeling, André is een ervaren acceptant met meer dan 33 jaar aan ervaring in het verzekeringsvak.

Nieuwe aanwinst op de schadeafdeling is Jordy Mol. Hij is in januari 2021 gestart als schadebehandelaar. Jordy is vorig jaar afgestudeerd op het Alfa-college in Hoogeveen. Samen met Anita Groen en Bastiaan Kruit vormt Jordy ons schadeteam.

Op de particuliere afdeling is de acceptatie uitgebreid met Christina Katuin. Ook zij loopt al 30 jaar mee in de verzekeringswereld en zal ons de juiste ondersteuning gaan bieden.

Bekijk ons team

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

0528 - 348 119
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.