Nieuw product DAS rechtsbijstand

DAS heeft een nieuwe verzekering geïntroduceerd: DAS voor Ondernemers, een uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor de zakelijke klant.

Nieuws
Datum: 31-03-2021

DAS heeft een nieuwe verzekering geïntroduceerd: DAS voor Ondernemers, een uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor de zakelijke klant. De reden hiervoor is dat het voorheen mogelijk was twee zakelijke rechtsbijstandsverzekeringen te adviseren, waarbij de onderlinge verschillen niet altijd duidelijk waren. Met DAS voor Ondernemers is er één aanbod: een verzekering met een uitgebreide dekking. DAS voor Ondernemers is bestemd voor mkb-bedrijven tot 50 werknemers, in alle rechtsvormen (inclusief stichtingen
en instellingen en zzp’ers).

Offerte nodig? Stuur een bericht aan acceptatiezakelijk@amassuradeuren.nl.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

0528 - 348 119
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.