Toekomstgerichte samenwerking met het Centraal Volmachtbedrijf

De planning is dat wij begin juli 2021 officieel van start gaan in de samenwerking met het Centraal Volmachtbedrijf (CVB). CVB is een collectief van 24 volmachtbedrijven die op breed vlak met elkaar samenwerken maar waarbij iedereen wel zijn eigen zelfstandigheid behoudt. Voor ons is met name dat laatste erg belangrijk; door de enorme consolidaties van volmachtbedrijven en verzekeraars worden aangesloten tussenpersonen vaak enkel nog een nummer. Wij willen onze tussenpersonen de aandacht en service blijven bieden die ze verdienen. De persoonlijke aandacht en het meedenken in maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel.

Nieuws
Datum: 31-03-2021

Een aantal zaken wordt straks gecentraliseerd voor de groep, namelijk ICT, compliance, AVG en bijvoorbeeld afspraken met verzekeraars. De gezamenlijk ingekochte automatisering biedt een breed scala aan mogelijkheden om u als onze klant te bedienen:

  • AWI tool voor het snel vergelijken van de verschillende producten van de verzekeraars.
  • Veel breder scala aan volmachtmaatschappijen en hun producten. Dus meer mogelijkheden om een goed product voor een mooie prijs te krijgen. Aan ons volmachtassortiment wordt direct Rhion, Anker, Unigarant en b.v. Midglas toegevoegd en indirect o.a. Amlin, Avéro, Allianz en een aantal volmachtverzekeraars op het gebied van verzuim.
  • Door de centrale inregeling van de systemen wordt er nooit met verkeerde voorwaarden of oude premies gewerkt.
  • We gaan met Aplaza werken waardoor b.v. de prolongatie- en polisbescheiden automatisch in de verschillende verzekeringspakketten worden geplaatst.
  • Met slimmere software kunnen wij in veel minder tijd een polis voor u opmaken of een schade behandelen. Dat betekent dat wij onze mensen minder administratief hoeven in te zetten en dus meer met u als klant bezig kunnen zijn.
  • Brieven, polissen etc. worden centraal verstuurd naar de eindklanten geheel in de look-and-feel van uw bedrijf.

Samen met CVB zullen wij onze uiterste best doen om de toetreding tot CVB zo probleemloos te laten verlopen. De migratie zal veranderingen met zich
meebrengen, maar wij doen er alles aan om u vooraf zo goed mogelijk te informeren en zo goed mogelijk te begeleiden.

AM Assuradeuren ziet met deze aansluiting dan ook de toekomst zonnig tegemoet, meer ruimte om te focussen op die zaken waar we blij van worden: het ontzorgen van en aandacht geven aan onze tussenpersonen, zodat bij hen de ruimte ontstaat om te groeien, leuk zaken te doen en plezier beleven in de uitoefening van ons prachtige verzekeringsvak.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

0528 - 348 119
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.